Köprü Yıkıldı, Üreticiler 4 Kilometre Yürümeye Mecbur Kaldı - Son Dakika
Yerel

Köprü Yıkıldı, Üreticiler 4 Kilometre Yürümeye Mecbur Kaldı

Köprü Yıkıldı, Üreticiler 4 Kilometre Yürümeye Mecbur Kaldı

İzmir’de üç köyün Ödemiş ilçesine bağlantısını sağlayan köprü yağışlar nedeniyle yıkılınca, üreticiler karşı kıyıya geçmek için 4 kilometre mesafe kat etmeye başladı.

04.02.2015 15:44

İzmir'de üç köyün Ödemiş ilçesine bağlantısını sağlayan köprü yağışlar nedeniyle yıkılınca, üreticiler karşı kıyıya geçmek için 4 kilometre mesafe kat etmeye başladı.

İzmir'in Beydağ ilçesine bağlı Sarıkaya köyü yakınlarında Küçük Menderes Nehri üzerinde künklerle oluşturulan köprü, yılbaşında yoğun yağış nedeniyle yıkıldı. Künklerin yaklaşık 70 metre sürüklenmesi sonrası, Beydağ'ın ovası adeta ikiye bölündü. Üç köyün Ödemiş yoluna bağlantısını sağlayan köprünün yıkılması üreticiler de çaresiz bıraktı. Tosunlar, Yağcılar ve Halıköy bölgesini Sarıkaya köyü ve Ödemiş karayoluna bağlayan köprünün yıkılmasıyla karşı kıyıda arazisi olan üreticiler Beydağ üzerinden 4 kilometre mesafe kat edip dolaşmaya başladı. Beydağ Ziraat Odası Meclis Başkanı Aydın Selek, tıpkı Çaylı ve Kaymakçı'daki gibi sağlıklı bir köprü ile ovanın yeniden bağlanması gerektiğini kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprü Yıkıldı, Üreticiler 4 Kilometre Yürümeye Mecbur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement