Koyulhisar'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Koyulhisar\'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi coşkuyla kutlandı.

23.04.2013 14:16  Güncelleme: 14:32

Koyulhisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Sabah saatlerinde başlayan kutlama töreni Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam program, minik öğrencileri makamlara oturulmasıyla gelenek devam etti. Münire Mustafa Aydoğdu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) 7. sınıf öğrencisi Şevval Kuşgöz Koyulhisar Kaymakmı Şenol Turan'ın makamına oturdu. Kaymakam Şenol Turan öğrenciye hediye verdi.

Atatürk İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Sevde Kaya, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'in makamına oturdu. Oldukça heyecanlı olan Kaya, yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Başkan İlhan Eren öğrenciye hediyesini takdim etti.

Koyulhisar hükümet binası önünde gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Koyulhisarlı vatandaşların da katılımıyla tam bir bayram havasında geçti. Yapılan halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı. Çeşitli dallarda dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Programa Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Koyulhisar Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Eren, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement