Küçükler Açık Küme Sutopu Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Küçükler Açık Küme Sutopu Müsabakaları Sona Erdi

Küçükler Açık Küme Sutopu Müsabakaları Sona Erdi

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 3 gündür Adana’da devam eden“Küçük Erkekler Açık Küme Sutopu” karşılaşmaları sona erdi.

12.09.2014 10:07

Sutopu Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan ve 3 gündür Adana'da devam eden"Küçük Erkekler Açık Küme Sutopu" karşılaşmaları sona erdi. Hiç yenilgisi bulunmayan Bodrum Yarımadaspor Kulübü şampiyon oldu.

Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Atatürk Yüzme Havuzu'nda, 10 kulübün katıldığı müsabakalarda birinci olan Bodrum Yarımada Spor Kulübü'nün önümüzdeki sezon "Küçükler 2. Ligi"nde mücadele edeceğini söyledi.

Çakırgil, konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür etti.

Turnuva sonunda Bodrum Yarımadaspor Kulübü şampiyon olurken, ikinciliği Manisa Su Sporları, üçüncülüğü ise Adana Adanus Spor Kulübü elde etti. Dereceye giren kulüplere kupa ve madalyalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Eski İl Spor Müdürü Zafer Arslan, Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Genel Sekreteri Mehmet Açak verdiler.

Turnuvada, en çok gol atan Manisa Su Sporları Kulübü'nden Erdem Yılmaz olurken, en iyi kaleci de Bodrum Yarımada Spor Kulübü'nden Tufan Kuvvet seçildi. Ödül töreninin ardından şampiyon olan Bodrum Yarımadaspor Kulubü sporcuları antrenörlerini havuza attılar ve sevinç yumağı oluşturdular.

Müsabakalara, Adana Adanus, Manisa Su Sporları, Antalya Yıldızlar, Bodrum Yarımada, İstanbul Modaspor, Adana Kurtuluşspor, Adana Koza, Mersin Mert, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Palacı Gençlik ve Spor takımları katılmıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükler Açık Küme Sutopu Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement