Kuşadası'nda Kaymakam Ayhan'a Veda - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Kaymakam Ayhan'a Veda

Kuşadası\'nda Kaymakam Ayhan\'a Veda

Kuşadası Kaymakamlığı'ndan İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Ayhan'a muhteşem bir veda yemeği ile uğurlandı.

02.09.2013 10:22

Kuşadası Kaymakamlığı'ndan İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Ayhan'a muhteşem bir veda yemeği ile uğurlandı. Charisma Otel'de gerçekleşen veda yemeğine aralarında eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün bulunduğu esnaf, turizmciler ve işadamlarından oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. Kaymakam Ayhan'a ayrıca Kuşadası Gazeteciler Derneği üyeleri de ayrı bir veda yemeği düzenlerken, Kaymakam Ayhan da Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ü makamında ziyaret ederek veda etti.

Veda yemeğinde ilk konuşmayı yapan, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün; "Bu güzel akşama bir ünlem işareti koyuyorum. Egenin en güzel yerinde ve tabiatın en güzel coğrafyasında veda kelimesi pek uymadı diye düşünüyorum. Sayın kaymakamımız 1 yıl önce 30 Ağustos töreninde hoş geldin demiştik.O günden buyana bizlerle, halkımızla çok sıcak, çok doğal, çok olağan, çok samimi ilişkiler içerisinde oldu. Ben bu içtenliğine bu samimiyetine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra söz alan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan; "Bu akşam bizim 25 yıl evlilik yıl dönümümüz. Her zaman söylediğim gibi ben bir yerde uzun bir süre Kaymakam olarak kalamıyorum, niye kalamıyorum vallahi ben de bilmiyorum. Bundan önce Sürmene'deydim 7 ay çalıştım burada 11 ay çalıştım. Demek ki ilerleme var bende inşallah 20 sene sonra 5 senelik bir kaymakamlık yaparız. Bir 29 Ağustos'da gelmiştik...Kuşadası'nda dolu, dolu 1 yıl geçirdim. Bu duyguyu bana yaşattığı için Kuşadalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Aşağı yukarı 37 gün geçti hala niye tayinimin çıktığını anlamış değilim. Bunun için de kırgın değilim, nihayetinde biz hayır ve şerrin Allahdan geldiğine inanıyoruz. İnancımız gereği belki burada kalmış olsaydık gerek kendimiz, gerek ilçemiz için hizmetler veremeyecektik. Kader bu şekilde tecelli etti. İstanbul gibi bir kente vali yardımcısı olarak da olsa atanmış bulunuyorum. Bazen bu tarz atamalar olur." diyerek veda gecesine gelen herkese teşekkür etti.

"HERKES SAHTELERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU BEN GERÇEK SEVGİMİ VERDİM"

Veda konuşmasını ilginç bir şekilde tamamlayan Kaymakam Mustafa Ayhan, "Dolu dolu bir yıl yaşadım, hep sevgi verdim hep sevgi gördüm. Adaya geldiğim zaman hep şunu söylediler "Kaymakam bey buranın en büyük sıkıntısı bu sahte parfüm sahte oyuncak sahte bilmem ne hep sahte sahte", insanlara ben sadece sevgi gösterdim ama gerçek sevgiydi ve bu gerçek sevginin karşılığını gösterdiniz. Ama bu gerçek sevgiyi sadece birbirinize göstermiyorsunuz maalesef dünya işlerine dalmışsınız. Birbirimize gerçek sevgiyi göstersek hem kendimiz mutlu oluruz hem de etrafımızı mutlu ederiz diye düşünüyorum" diyen Ayhan, "İstanbul'da da bir hemşeriniz bir Adalı olduğunu unutmamanızı istiyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Kaymakam Ayhan'a Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement