Kütahya'da 'Korolar Şenliği' - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Korolar Şenliği'

Kütahya\'da \'Korolar Şenliği\'

Kütahya'da, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından organize edilen '1.Ulusalarası Korolor Şenliği', yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

22.04.2013 16:14

Kütahya'da, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından organize edilen '1. Ulusalarası Korolor Şenliği', yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Şenliğe Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Minikler Korosu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çocuk Korosu, Cumhuriyet Ortaokulu Korosu, Yenidoğan Ortaokulu Korosu, Dumlupınar Ortaokulu Korosu, Evliya Çelebi Ortaokulu Korosu, Abdurrahman Paşa İlkokulu Korosu, Özel Başaran Yıldız Eğitim Kurumları İlkokulu Korosu, Özel Başaran Yıldız Eğitim Kurumları Ortaokulu Korosu, Altıntaş Mustafa Kemal Ortaokulu Korosu, Altıntaş İstiklal Ortaokulu Korosu, Hisarcık Atatürk İlkokulu Korosu, Şeker Ortaokulu Korosu, Simav Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulu Korosu, Şaphane Karamanca Ortaokulu Korosu, Yunus Emre Ortaokulu Korosu, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 'Selman Cosgun Korosu', Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Korosu'ndan şenliğe toplam 18 korodan 600 öğrenci ve veliler katıldı.

Korolar Şenliği ödül törenine katılan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya'nın köklü bir sanat geleneğinin olduğunu altını çizerek bu 'sanat ocağı' olma geleneğin

Germiyanoğulları Beyliği ve Osmanlı Devleti zamanından beri süregelen ve günümüzde devam eden bir özellik olduğunu belirtti.

Şenliğe İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

(EFE)

22.04.2013 16: 03: 32

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Korolar Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement