Lasiad'dan Soma Madencilerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Lasiad'dan Soma Madencilerine Yardım

Lasiad\'dan Soma Madencilerine Yardım

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca ve yönetimi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek Soma’da meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilerin yakınları ile kazadan etkilenen madencilere AFAD’ın resmi yardım hesabı üzerinden yaptıkları 100 bin TL’lik temsili yardım çekini takdim etti.

18.06.2014 17:33

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca ve yönetimi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek Soma'da meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilerin yakınları ile kazadan etkilenen madencilere AFAD'ın resmi yardım hesabı üzerinden yaptıkları 100 bin TL'lik temsili yardım çekini takdim etti.

Ziyarete LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Giyasettin Eyyüpkoca, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muhammed Sancaktar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Çelik ve Ahmet Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Opan, Genel Sekreter Şerafettin Yüzüak ile Üye ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Halil Kılınç katıldı.

Vali Erdoğan Bektaş'a geçmiş olsun ve taziye dileklerini sunan Başkan Eyyüpkoca, "Biz LASİAD olarak bu tür felaketlere ve olaylara duyarsız kalmadık ve kalmıyoruz. Daha önce Somali'ye, Van depreminde Van'a yardımda bulunduk. Şimdi ise Bosna'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Bosna'ya ve Soma'ya yardımda bulunduk. Bizim için Soma ne ise Bosna da odur. Bu yardımı göz önünde yapmamızın sebebi, insanları teşvik etme amacı gütmektedir. El altından ve gizli olarak bir çok üyemiz yardımda bulunmuştur" dedi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da "Bir grup işadamı Laleli'den, İstanbul'dan gelerek yardımda bulunuyorsunuz. Bunun için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Laleli'yi de kurumsallaştırmış ve bir marka yapmışsınız. İstanbul Üniversitesi mezunu olarak bana gurur verdiniz. Sizler ayrıca Türkiye'mizin tüm renklerini ve gruplarını temsil ediyorsunuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Eyyüpkoca 100 bin TL tutarındaki temsili çeki Vali Erdoğan Bektaş'a takdim etti.

Başkan Eyyüpkoca ayrıca Vali Bektaş'a Lale motifli Porselen LASİAD tabağı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lasiad'dan Soma Madencilerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement