Maden İş Batı Anadolu Şubesinden Teröre Lanet Mitingi - Son Dakika
Yerel

Maden İş Batı Anadolu Şubesinden Teröre Lanet Mitingi

Maden İş Batı Anadolu Şubesinden Teröre Lanet Mitingi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Maden İş Batı Anadolu Şubesi tarafından “Teröre Lanet Mitingi” düzenlendi.

10.09.2015 21:40

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Maden İş Batı Anadolu Şubesi tarafından "Teröre Lanet Mitingi" düzenlendi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı mitingde yürüyüş, eski SSK Hastanesi önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanında son buldu. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen kalabalık, " Kahrolsun PKK", " Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Tavşanlı uyuma şehidine sahip çık", " Mecliste PKK istemiyoruz" gibi sloganlar attı. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık burada sloganlarını sürdürdükten sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Şehit aileleri ve gazilerin de katıldığı mitingde Maden İş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, "Bugün birlik beraberlik günüdür, bugün tek yumruk olma günüdür. Ben iktidar partisiyim, ben büyük partiyim, ben küçük partiyim derseniz bu soysuzlara gün doğar. Bu meclisin çatısı altında görev yapan vekillerimize sesleniyoruz, mevzubahis şehitlerimiz ise, askerimiz ise, vatanımız ise, toprağımız ise, bayrak ise tek yumruk olmamız şarttır" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ise, "Bu zor günleri ilk defa geçirmedik. Binlerce yıldır bu topraklara ayak bastığımızdan beri nice şehitler, nice mücadeleler verdik. Şimdi de bunun üstesinden birlik ve beraberli içerisinde geleceğiz. Bizler sizlerin isteklerinizi, görüşlerinizi meclise aktarmak için varız. Şimdi de bu söylemlerinizi, bu isteklerinizi mecliste temsil etmek için varız" dedi.

Konuşmaların ardından şehitler için dua edilmesinin ardından kalabalık dağıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maden İş Batı Anadolu Şubesinden Teröre Lanet Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement