Manisa Sosmed'den Başkan Yardımcısı Olan Bilal Demir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Manisa Sosmed'den Başkan Yardımcısı Olan Bilal Demir'e Ziyaret

Manisa Sosmed\'den Başkan Yardımcısı Olan Bilal Demir\'e Ziyaret

Manisa Sosyal Medya Derneği, (Manisa SOSMED) Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir’i ziyaret etti.

28.07.2015 16:45

Manisa Sosyal Medya Derneği, (Manisa SOSMED) Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir'i ziyaret etti.

Ziyarette; Manisa Sosyal Medya Derneği Genel Başkanı TRT Radyo TV Program Yapımcısı ve Sunucusu, Spiker, Aras Medya Ajans Genel Koordinatörü Yasemin Aras ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri; Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Dernek Başkan Vekili Hilmi Polat, Sigorta Acentesi Yöneticisi TRT Radyo Program Yapımcısı ve Sunucusu Dernek Başkan Yardımcısı Muharrem Diz, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı ve Emekli Eğitimci Dernek Denetleme Kurulu Raportörü Ali Kesimli, Emekli Öğretmen Dernek Denetleme Kurulu Üyesi Uğur Kapar yer aldı.

Gerçekleştirilen nezaket ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, sosyal medyanın günümüzde ne kadar etkili ve önemli olduğunu belirtti.

Türkiye ve dünyada sosyal medya alanında yapılan çalışmaların kalitesinin yükseltilmesi gerektiğinin altını çizen Manisa Sosyal Medya Derneği Genel Başkanı Yasemin Aras ise Manisa SOSMED'i Türkiye'nin ve dünyanın örnek sivil toplum kuruluşlarından biri haline getirmeyi amaç edindiklerini belirtti.

Dernek Başkanı Yasemin Aras konuşmasında, "Toplumun refahı için çalışan ve idarecilikten öte bir anlamda, hayatını vakfetmişcesine işine ve mesleğine de katkıda bulunan Saygıdeğer İdarecilerimiz, bizlere güven vermektedir. Yeni atandığınız Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinizin, Manisa'mıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik'in Başkanlığında gerçekleştirilen ulvi hizmetlerde, Manisa'mızın dinamizmine, daima güç katacağınıza ve değişimlere öncülük edeceğinize yürekten inanıyoruz. Manisa Sosyal Medya Derneği Manisa SOSMED olarak; üzerimize düşen her sorumlulukta daima sizlerin yanınızdayız. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevinizin size ve Manisa'mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, nice başarılı hizmet yılları diliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Sosmed'den Başkan Yardımcısı Olan Bilal Demir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement