Margenç'ten Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Margenç'ten Büyük Başarı

Margenç\'ten Büyük Başarı

Mardin Gençlik ve Spor Kulübü (MARGENÇ) atıcılık takımı, Diyarbakır'da yapılan Ulusal Egemenlik kupasında Türkiye 1.'liği elde etti.

03.05.2013 17:38

Mardin Gençlik ve Spor Kulübü (MARGENÇ) atıcılık takımı, Diyarbakır'da yapılan Ulusal Egemenlik kupasında Türkiye 1.'liği elde etti.

Gençler kategorisinde yarışan sporculardan Hakan Abakuş, Mert Vural ve Aziz Kara, büyükler kategorisindeki sporcularla yarıştı. 22-28 Nisan'da Diyarbakır'da yapılan Ulusal Egemenlik kupasında Aziz Kara, Mert Vural ve Hakan Abakuş'tan oluşan MARGENÇ atıcılık takımı genç erkekler ateşli silahla yat yarışında Türkiye 1.'liği elde ederek başarı gösterdi. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden ve sporculara olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, "Bayan takımı da erkeklerden geri kalmadı. Diyarbakır'da yapılan Ulusal Egemenlik kupası yarışmalarına katılan Berçem Bingöl, E. Zeynep Aksoy, Elif Başlık'tan oluşan Mardin bayan takımı da büyük bayanlar ateşli tüfek yat yarışlarında bir ilki gerçekleştirerek bayanlar kategorisinde takım halinde Türkiye 2.'si oldular. Sporcularımızdan Hakan Abakuş'un yanında Mert Vural'ın da milli takıma çağırılmasını bekliyoruz. Beklentimiz ve hedefimiz milli forma altında bu sporcularımızın Avrupa, dünya ve olimpiyat dereceleri getirmeleridir" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Margenç'ten Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement