MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anamur Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anamur Heyetini Kabul Etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anamur Heyetini Kabul Etti

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

07.09.2014 09:52

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye Anamur ile ilgili bilgi veren MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, 2009-2014 yılları arasındaki Anamur'da yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonuçların değerlendirildiği bir rapor sundu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli, Anamur ve Mersin teşkilatlarını kutlarken çalışmaların yorulmak bilmeden sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Anamur'un yanı sıra İlçelerde ve Büyükşehir'de elde edilen başarının önemli olduğuna değindi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de Anamur'da yürütülen Belediye hizmetleriyle ilgili Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tam bir uyum içerisinde çalışıldığını belirten Başkan Mehmet Türe, hizmetlerin gerçekleştirilmesi konusunda Büyükşehir'den de tam destek aldıklarını ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkanı Bahçeli, Anamur Heyetini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement