MHP'li Alim Işık'tan Kütahya Belediye Başkanı İça'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'li Alim Işık'tan Kütahya Belediye Başkanı İça'ya Ziyaret

MHP\'li Alim Işık\'tan Kütahya Belediye Başkanı İça\'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Alim Işık, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret etti.

29.01.2014 21:08  Güncelleme: 22:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Alim Işık Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret etti.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bütün adayların Kütahya'ya hizmete talip olduklarını belirten Alim Işık, son günlerde dolaşan bazı dedikoduların asılsız olduğunu söyledi. Hiçbir belediye çalışanının tedirginlik içinde olmaması gerektiğini ifade eden Işık, "Söylentiler gerçek dışıdır. Kütahyalı hemşehrilerimizin bize görev vermesi durumunda çalışan hiçbir personeli işinden etmeyeceğiz" diye konuştu.

Seçim sürecinin sağlıklı ve bayram havasında geçmesi dilediğini ve herkesin bir yarış içinde olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mustafa İça ise, bu yarışın hizmet yarışı olduğunu, yapılacak hizmet yarışında Kütahya'nın sorunlarını ve çözümlerini kendisine gelen her adaya anlatacağını söyledi.

Makamların kişiselleştirilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan İça, "Elbette ki takdir halkımızın ve bu anlamda da tüm adaylarımıza yine aynı şekilde demokratik bir ortamda olayların kişiselleştirilmeden bir seçim olmasını dilerim. Bende 10 yıllık görev süremin ardından bu güzel seçim havasında kazanan arkadaşımıza bu emaneti teslim edecek olmanın hazzını yaşıyorum. Seçimlerin Ülkemize ve Kütahya'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Alim Işık'tan Kütahya Belediye Başkanı İça'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement