Milletvekili Çelik Kaynarca'da Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Çelik Kaynarca'da Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Milletvekili Çelik Kaynarca\'da Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Kaynarca İlçe binasında gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

02.10.2013 14:00

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Kaynarca İlçe binasında gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıya AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik'in yanısıra, İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Cengiz, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, İl Genel Meclis Üyeleri Sebahattin Duran, Mehmet Boğaz, İlçe teşkilatı üyeleri, muhtarlar ve köy temsilcileri katıldı.

Divan Başkanlığını AK Parti Kaynarca yönetim kurulu üyesi Merve Karapınar yaparken, Divan üyeliklerini Azmi Çelebi, Şükrü Haliloğlu, Hatice Mermer ve Aykut Ortaç yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak teşkilat faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Zeynur Özel'le birlikte AK Parti Genel Merkezini, Milli Parklar Genel müdürlüğünü ve Devlet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret ettiklerini belirten İlçe Başkanı İsmail Kaymak, Karasu Kaynarca Duble Yolu kamulaştırılması, Acarlar longozunun turizme kazandırılması ve yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet cami ile ilgili çalışmalar yapıldığını belirtti.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel de belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Toplantı öncesi Başoğlu, Arifağa ve Karaçalı köylerini ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise yol çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra İlçe Danışma meclisi toplantısına katılarak hükümetin yaptığı çalışmalar ve Kaynarca'ya yapılan yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Çelik Kaynarca'da Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement