Milletvekili Mine Lök Beyaz'dan Kayhan'a Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Mine Lök Beyaz'dan Kayhan'a Destek Ziyareti

Milletvekili Mine Lök Beyaz\'dan Kayhan\'a Destek Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, AK Parti Hani İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kayhan’a destek vermek için ilçeye geldi.

19.03.2014 11:04

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, AK Parti Hani İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kayhan'a destek vermek için ilçeye geldi.

İlçe girişinde AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Topkaya ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Mine Lök Beyaz, seçim bürosunu ziyaret etti. Merkez Mahallesi Hükümet Caddesi'nde bulunan seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslenen Beyaz, Ankara'dan Hani ilçesine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi. Memleketin zor zamanlar geçirdiğini belirten Beyaz, "Köylerimiz yakıldı, boşaltıldı, çocuklarımız öldü. Ama artık 1 yıldır kan akmıyor. 30 Mart seçimlerinde hem Diyarbakır'ı, hem de Hani ilçesini sizlerin de vereceği destekle almamız gerekiyor. Hani halkı yapılacak olan çalışmalarla ilçeye gelecek hizmetlerle artık değişim istiyor. Seçim gezilerimiz kapsamında bir köye gittik, orada bir bayan ablamız bana dedi ki 'Oğlum dağda. Çocuğumun gelmesini istiyorum. Onu da ancak Tayyip Erdoğan getirir.' Bunun için sizden dua bekliyoruz. Biz de sizin için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Süreci bölge insanları olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bu yerel seçimde hakikaten herkesin Başbakana olan desteğini göstermesi gereken bir seçimdir. Bu şahısların partisi değil, bir dava partisidir. Ben 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden eminim ki Hani ilçesini AK Parti iktidarıyla tanıştıracağız" dedi.

"OY İSTEMEYE DEĞİL, BAŞBAKAN'A DUA İSTEMEYE GELDİK"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, bu ziyaretlerden asıl amaçlarının oy istemek, değil, Başbakan Erdoğan'a dua istemek olduğunu söyledi. Beyaz, "Buraya sizlerden oy istemeye değil, Başbakan'a dua istemeye geldik. İçinde bulunduğumuz süreç itibari ile Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemi aşmak için 30 Mart'ta Ak Parti'ye destek vermenizi ve sürecin sıkıntısız bitmesi için Başbakan Erdoğan'a dua etmenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TEK HEDEFİMİZ HALKA HİZMETTİR"

Daha sonra bir açıklama yapan AK Parti Hani Belediye Başkan adayı Fatih Kayhan, AK Parti olarak tek bir hedeflerinin olduğunu ve bununda halka hizmet olduğunu belirtti. Kayhan, "Başbakanımızı her zaman kendimize örnek alıyoruz. Bizler bu halkın efendisi değil, her zaman hizmetkarıyız. Yaklaşık 13 aydır bölgemizde hiçbir şekilde kan akmıyor. Halkımız çözüm sürecinde Başbakanımızı tam anlamıyla destekliyor. Biz de Başbakanımıza buradan dualarımızla destek veriyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Ak Parti Hani Belediye Başkanı Adayı Fatih Kayhan ve partililer çarşı turu yaparak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın yaşadıkları sıkıntıları da tek tek dinleyen AK Parti heyeti çözüm için destek sunacaklarını belirtti. Milletvekili Beyaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce açılan ve devam eden Halı kursunu da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Mine Lök Beyaz'dan Kayhan'a Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement