Milli Sporculardan Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Sporculardan Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy'a Ziyaret

Milli Sporculardan Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy\'a Ziyaret

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki milli sporcular Mehmet Yalçın ve Gökhan Kara, katılacakları Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası öncesi Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret ettiler.

06.08.2015 14:25

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki milli sporcular Mehmet Yalçın ve Gökhan Kara, katılacakları Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası öncesi Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ziyaret ettiler.

Sporcuları ve antrenörleri Ömer Uğur'u makamında kabul eden Kaymakam Murat Erkan, 12 - 24 Ağustos tarihleri arasında Tayland'ta düzenlenecek olan Dünya Kupası Şampiyonası'na hazırlanan sporculara başarı dileğinde bulundu. Sporculardan derece sözü alan Erkan, ilçeden biri bayan 3 sporcunun aynı şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek olmasının son derece gurur verici olduğunu söyledi. Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini ifade eden Erkan, "Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası'na katılacak olan sporcularımızın böyle büyük uluslar arası bir arenada ülkemizi temsil edecek olmaları son derece önemli. Şampiyonada sonuç ne olursa olsun bizim için önemli olan gençlerimizin ilçemizi temsil anlamında göstermiş oldukları azim ve kararlılıktır. Bizlerde kaymakamlık olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah gençlerimiz daha nice şampiyonalarda ilçemize daha nice şampiyonluk ve gurur yaşatacaklardır. Ben bu vesile ile şampiyonaya katılacak olan 3 sporcumuza da başarılar diliyor ve sporcularımıza verdiği emeklerden dolayı antrenör Ömer Uğur'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sporcular ve antrenörleri Ömer Uğur, daha sonra Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Fettah Aksoy, "Türkiye'yi temsilen Tayland'ta düzenlenecek Muaythai Dünya Kupası Şampiyonası'na katılacak olan Tatvanlı sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah sporcularımızdan iyi dereceler bekliyoruz. İlçemizden sporcuların böyle büyük bir organizasyona katılmaları gerçekten gerek ülkemiz için ve gerekse ilçemiz için son derece önemli. Bu vesile sporcularımıza bu zorlu mücadelede başarılar diliyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Sporculardan Kaymakam Erkan ve Başkan Aksoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement