Minik Kursiyerler Kalekapısı'nda Konser Verecek - Son Dakika
Yerel

Minik Kursiyerler Kalekapısı'nda Konser Verecek

Minik Kursiyerler Kalekapısı\'nda Konser Verecek

Tarihi Tek Kapılı Han Kültür Merkezi’nde, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen enstrüman kursuna katılan öğrenciler, finali Kalekapısı’nda verecekleri konserle yapacak.

08.08.2015 10:16

Tarihi Tek Kapılı Han Kültür Merkezi'nde, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen enstrüman kursuna katılan öğrenciler, finali Kalekapısı'nda verecekleri konserle yapacak.

25 ÖĞRENCİ

Muratpaşa Belediyesi'nce, yaz tatili döneminde öğrenciler için düzenlenen kurslar devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, Tarihi Tek Kapılı Han Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen enstrüman kursuna, 7-14 yaş grubundan 25 öğrenci katıldı. Öğrencileri ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, başarı dileğinde bulundu.

CEPHANECİ'DEN BAŞARI DİLEĞİ

Kursların ağustos ayının sonuna kadar süreceğini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, "Çocuklarımız, temmuz ayından itibaren, gitar ve flüt eğitimi alıyor. Çocuklarımızın tatillerini değerlendirmeleri için düzenlediğimiz kurs ağustos ayı sonunda tamamlanacak. Çocuklarımıza, okullarında da başarılar diliyorum" dedi.

Özcan Demir gözetiminde, gitar ve flüt çalmayı öğrenen çocuklar, kurs bitiminde Kalekapısı'nda mini bir konserle, yeteneklerini Antalyalılara da sergileyecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Kursiyerler Kalekapısı'nda Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement