Muğla'da Üstün Başarı Belgesi Alan Müftülük Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Üstün Başarı Belgesi Alan Müftülük Personeli Ödüllendirildi

Muğla\'da Üstün Başarı Belgesi Alan Müftülük Personeli Ödüllendirildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlardan üst üste üç defa başarı belgesi alan din görevlileri, Kaymakam Mustafa Maslak tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, ödülleri takdim etti ve din görevlilerini tebrik etti.

13.05.2024 14:08

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde üç defa üst üste başarı belgesi alan Müftülük personeli üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi.

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre üç adet başarı belgesi alan memurlar, üstün başarı belgesi ile ödüllendiriliyor. Köyceğiz Müftülüğü'nde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlardan daha önce üst üste üç defa başarı belgesi almış olan din görevlileri Kaymakam Mustafa Maslak tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. Din görevlilerine ödülleri İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz tarafından verildi.

Müftü Karagöz: "Din görevlilerimizin Üstün Başarı Belgesi alması bizleri gururlandırdı. Ödüle layık gören Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen hocalarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Üstün Başarı Belgesi Alan Müftülük Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement