Muğlalı Jandarma Başçavuş ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Muğlalı Jandarma Başçavuş ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Jandarma Başçavuş Mehmet Dağdelen (50) ve kızı Melisa (22) Menteşe’de son yolculuğuna uğurlandı.

10.02.2023 15:59  Güncelleme: 16:13

ESMA TURAN

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Jandarma Başçavuş Mehmet Dağdelen (50) ve kızı Melisa (22) Menteşe'de son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığında görevli Başçavuş Mehmet Dağdelen, eşi Gül Dağdelen ve kızları Melisa ile Elif Mira Dağdelen, Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay il merkezinde bulunan evlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kaldı. Başçavuş Dağdelen ve kızı 22 yaşındaki kızı enkaz altında kalarak vefat ederken, eşi Gül Dağdelen ve kızları Elif Mira ise enkaz altından sağ olarak çıkartılıp Mersin'deki hastanede tedavi altına alındı. Mehmet Dağdelen ve kızının naaşı, dün Mersin Mersin il Jandarma Komutanlığı'nda yapılan törenin ardından, memleketleri Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Kafaca Mahallesi'ne getirildi. Dağdelen ve kızının naaşı, Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kafaca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Dağdelen ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüşi bazı siyasi parti ve STK Temsicileri ile vatandaşlar katıldı.

Muğlalı Jandarma Başçavuş ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muğlalı Jandarma Başçavuş ve Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement