Muratpaşa Belediyesi'nde Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nde Kan Bağışı Kampanyası

Muratpaşa Belediyesi\'nde Kan Bağışı Kampanyası

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunarak kan bağışının önemine dikkat çekti.

28.02.2013 14:42

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunarak kan bağışının önemine dikkat çekti.

Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı işbirliğinde "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganı ile başlatılan kan bağışı kampanyası, Muratpaşa Belediyesi Fuaye alanında gerçekleşti.

Kızılay yetkilisi Dr. Levent Önder gözetimindeki ilk kan bağışı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından gerçekleştirilirken, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Evcilmen, "Kan bağışı örnek bir davranıştır ve herkesin bu eylemi örnek alması gerekiyor. Kan hayat kurtarıyor. Bende bu kampanyalara sürekli katılmaktayım. Muratpaşa Belediyesi'nin bu öncü davranışı kent düzleminde oldukça genişlik yarattı. Kan her anlamda ve hayat kurtarması açısından son derece önemli" diye konuştu.

Düzenlenen kan bağışı kampanyasında bir günde 52 ünite kan toplandığını belirten Muratpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Antalya merkezde bir günde kan bağışı rekorunu elinde tutan Muratpaşa Belediyesi, yılda üç defa düzenli olarak personel ve vatandaşlara yönelik kan bağışı günleri düzenlemektedir. Kampanyamıza destek veren herkese duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nde Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement