Muş Sağlık Genel Sekreterliği'ne Atama Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muş Sağlık Genel Sekreterliği'ne Atama Yapıldı

Muş Sağlık Genel Sekreterliği\'ne Atama Yapıldı

Van'da yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr.

01.11.2012 09:32

Van'da yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr. Hacı Yusuf Güneş, Muş Sağlık Genel Sekreterliği'ne atandı.

Muş Sağlık Müdürlüğü'ndeki kadrolarda büyük değişim yaşandı. Genel Sekreterlik kurulmasının ardından görevlendirilen personellerle sözleşme imzalandı. Bayram tatilinde yapılan sözleşmelerde, genel sekreter başta olmak üzere birçok makamda değişiklik yaşandı. İl Sağlık Genel Sekreterliği'ne Van İpekyolu Devlet Hastanesi Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr. Hacı Yusuf Güneş atanırken, İdari İşlerden Sorumlu Daire Başkanlığı'na da Ağız ve Diş Sağlığı Müdürü Şemsettin Işık atandı.

Devlet Hastanesi Yöneticiliğine Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız, Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne de Acil Uzmanı Dr. Nihat Danlı atandı. İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Müdürlüğe Devlet Hastanesi Müdürü Muhsin Balcı atanırken, Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Salih Özarslan ise İlave Müdürlüğe atandı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürlüğü'ne de Malazgirt Devlet Hastanesi Müdürü Abdurrahman Kılıç atandı.

İLÇELERDE YALPAN DEĞİŞİKLİKLER

Varto Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Üroloji Uzmanı Dr. Mazhar Utangaç, İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Yüksel Arğun, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü'ne Mehmet Yıldız atandı.

Hasköy Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Pratisyen Dr. Necdet Özcan, İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Ömer Kara, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü'ne Nurten Zorlu atandı.

Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Pratisyen Dr. Sadettin Arslan, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü'ne de Ayşe Zırhlı atandı.

Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Dahiliye Uzmanı Dr. Mehmet Yürüyen, İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne Hüseyin Haydaroğulları, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü'ne İsmet Özsubaşı atandı.

Korkut Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öznur Vermezoğlu atanırken, İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne de Kutbettin Kurtuluş atandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Sağlık Genel Sekreterliği'ne Atama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement