Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nden Ünver'e Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nden Ünver'e Taziye Ziyareti

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti\'nden Ünver\'e Taziye Ziyareti

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra cemiyet üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret ederek, annesi Ruziye Ünver'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile...

01.11.2013 11:02

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra cemiyet üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret ederek, annesi Ruziye Ünver'in ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, belediye başkanlığı adaylığı için yaptığı başvurunun hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, belediye başkanlığı döneminde Nevşehir'de yapılan bazı hizmetlere ilişkin bilgiler aktardı. Herkese eşit oranda hizmet etme çabası içinde olduğunu dile getiren Ünver, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir Nevşehir'in ihtiyaç duyduğu temel alt ve üst yapı yatırımları ile vatandaşın hizmetkarı olduklarını kaydetti.

Nevşehir'i bir baştan bir uca birbiri ardına yatırımlarla daha yaşanılır bir şehir haline getirilmesi yönünde halen çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Ünver,bu süreçte göremedikleri bazı çalışmalara ilişkin olarak gazetecilerin eleştirilerinin de kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti ve gazetecilere teşekkür etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer'de öncelikli olarak, Belediye Başkanı Hasan Ünver'in annesinden duydukları üzüntüyü dile getirdi. Başer,30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel yönetimler seçimleri için yeniden Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Ünver'e hayırlı olması dileğini ifade etti.

Ziyarette gazeteci yazar Osman Aytekin,geçtiğimiz günlerde basımı yapılan kendisinin kaleme aldığı 'Kesişen Yollar' isimli romanı ile gazeteci-yazar Oğuz Özdem,kendisinin de aralarında bulunduğu bir komisyonca hazırlanan Nevşehir Salnamesi isimli araştırma kitabını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e takdim ettiler. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'nden Ünver'e Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement