Nusaybin'de Myo İçin Toplantı - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'de Myo İçin Toplantı

Nusaybin\'de Myo İçin Toplantı

Nusaybin Fakülte ve Meslek Yüksekokulu (MYO) Kurma ve yaşatma Derneği (Nusaybin der) sorunları tartışmak üzere biraraya geldi.

15.01.2014 16:32

Nusaybin Fakülte ve Meslek Yüksekokulu (MYO) Kurma ve yaşatma Derneği (Nusaybin-der) sorunları tartışmak üzere biraraya geldi.

Nusaybin Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Abdulhalim Can, MYO Müdürü M. Cevat Yıldırım, Nusaybin-Der Başkanı Mehmet Zeki Can ve STK temsilcilerinden oluşan dernek yönetimi katıldı.

Nusaybin'de faaliyete giren MYO'nun bir inİsiyatifle ortaya çıktığını belirten Kaymakam Can, MYO'nun kurulması için STK Temsilcileri, Nusaybin Halkı ve kendisinden önceki kaymakamın ciddi gayretleri olduğunu söyledi. Nusaybin'in ikbali olacak konuların gecikmesini istemediğini kaydeden Can, MYO arazi ve kampüsle ilgili planlamaya girmeleri gerektiğini ifade etti.

Artuklu Üniversitesi bünyesinde kurulan Nusaybin MYO'nun kuruluşu ve yaplan çalışmalar hakkında bilgi veren Nusaybin-Der başkanı Can ise Nusaybinliler'in yerleşke  binası yapılmasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

MYO için tahsis edilen 90 dönümlük arazi bulunduğunu bildiren Can Nusaybin MYO'nun kendi binasında faaliyete girmesi için yerleşke alt yapısına başlamaları ve bu yönde çalışmalar yapmaları gerektiğini ifade etti.

Kaymakam Can ve Nusaybin Der yöneticileri, kampüs için yapacakları çalışmalar için Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay'ı ziyaret etme kararı aldı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nusaybin'de Myo İçin Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement