Ödülünü 1 Yıl Sonra Aldı - Son Dakika
Yerel

Ödülünü 1 Yıl Sonra Aldı

Ödülünü 1 Yıl Sonra Aldı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Beldesi'nde geçtiğimiz yıl 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında birinci olan 11 yaşındaki Rümeysa Nur Üstündağ, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz tarafından 1 yıl sonra ödüllendirildi.

10.03.2014 10:12

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Beldesi'nde geçtiğimiz yıl 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasında birinci olan 11 yaşındaki Rümeysa Nur Üstündağ, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz tarafından 1 yıl sonra ödüllendirildi.

Kızılpınar Beldesi'nde eğitim öğretim veren 125. Yıl İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Rümeysa Nur Üstündağ, geçtiğimiz yıl Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kızılpınar beldesinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nda 1'inci olmuştu. Üstündağ, yarışmanın üzerinden 1 yıl geçmesinin ardından Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz tarafından laptopla ödüllendirildi.

Rümeysa'nın İstiklal Marşı'nı okuduğu günü dünmüş gibi hatırladığını söyleyen Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, "Çok duygulanmıştım. Kızımızı performansı nedeniyle bütün katılımcılar ayakta alkışlanmıştı. Bu anlamda gerek onu yetiştiren ailesi, gerek okul yönetimi gerekse öğretmenini kutluyorum. Rahmi-Şengül Üstündağ çiftinin kızı Rümeysa Nur Üstündağ'ın okuduğu İstiklal Marşı'nı tüm şehitlere armağan ettiklerini söyleyen Korkmaz, daha sonra küçük Rümeysa'ya başarısı nedeniyle laptop hediye etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödülünü 1 Yıl Sonra Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement