Öğretmenleri Kutlamak İçin Meclise Çağırdılar - Son Dakika
Yerel

Öğretmenleri Kutlamak İçin Meclise Çağırdılar

Öğretmenleri Kutlamak İçin Meclise Çağırdılar

Erzurum İl Genel Meclisi Üyeleri, Öğretmenler Günü Nedeniyle Davet Ettiği Öğretmenleri Mecliste Ağırladı ve Çeşitli Hediyeler Verdi.

27.11.2010 01:20

Erzurum İl Genel Meclisi üyeleri, Öğretmenler Günü nedeniyle davet ettiği öğretmenleri mecliste ağırladı ve çeşitli hediyeler verdi.

Kasım ayı oturumlarını sürdüren İl Genel Meclisi, gündem yoğunluğu nedeniyle 24 Kasım yerine 25 Kasım'da Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde görev yapan öğretmenleri temsilen sekiz öğretmeni meclise davet etti. İl Genel Meclisi Başkanı AK Parti'li İhsan Özdemir'in davet ettiği öğretmenler bir süre meclis çalışmalarını izledi. Öğretmenlerin günlerini gecikmeli de olsa kutlayan Başkan İhsan Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, parti grup ve komisyon başkanları konuklara içinde kalem ve not defteri bulunan hediye paketi verdi.

Meclis üyelerine teşekkür eden Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, hediyeleri kent genelinde görev yapan tüm öğretmenler adına aldıklarını söyledi. Törenden sonra Başkan İhsan Özdemir öğretmenlere başarı dileğinde bulunarak onları uğurladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Öğretmenleri Kutlamak İçin Meclise Çağırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement