Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açılışı Yapıldı

Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açılışı Yapıldı

Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışı yapıldı.

18.09.2013 18:00

Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışı yapıldı.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan tarafından Ontemmuz Mahallesi Mimar Sinan sokakta Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Genel İl Meclisi Başkanı İsmail Terzi, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ve davetliler katıldı.

Açılışta kurdele kesiminin ardından Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan ve beraberindekiler, Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

Ayrıca açılışta, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın, Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan çocuklarla ilgilenmesi büyük ilgi gördü. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Zonguldak Terapi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement