Polisler Engelli Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Polisler Engelli Öğrencilere Karne Dağıttı

Polisler Engelli Öğrencilere Karne Dağıttı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, polisler engelli öğrencilere karne dağıttı.

20.01.2012 16:42

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, polisler engelli öğrencilere karne dağıttı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Bozüyük Şehit Zafer İpek İlköğretim ve İş Okulu'ndaki engelli öğrencilere karne dağıttı. Belge dağıtımı sırasında öğrencilerle gurur duyduklarını söyleyen polisler, gelecek eğitim öğretim hayatlarını başarılı bir şekilde sürdürmeleri konusunda temennilerde bulundu.

Okul Müdürü Metin Pehlivan, 51 öğrencinin karne aldığını belirterek, "2011-2012 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi kapanmıştır.

Bizim okulumuzda diğer ilköğretim okulları ve ortaöğretim okulları gibi aynı anda tatile giriyor ve aynı anda eğitim öğretime başlıyor. Okulumuzda 51 öğrencimiz var. 36'sı ilköğretimde 15'ide iş okulunda eğitim öğretim görmektedirler. Öğrencilerimize 15 personel hizmet veriyoruz. Öğrencilerimizi 2 servisler sabahları evlerinden alıp, akşamları da tekrar evlerine bırakıyoruz. Öğle yemeklerini ise okulumuzda veriyoruz. Bugün 51 öğrencimiz karnelerini aldılar. Öğrencilerimizi başarılı performanslarından ötürü kutluyorum. 2011 - 2012 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısında da başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra engelli öğrencilerle polisler toplu fotoğraf çekindi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisler Engelli Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement