Prof. Dr. Kerem Alkin Satso'da 2012 Beklentilerini Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Kerem Alkin Satso'da 2012 Beklentilerini Anlatacak

Prof. Dr. Kerem Alkin Satso\'da 2012 Beklentilerini Anlatacak

SATSO Genç Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Ekonomi Sohbetleri" programının ikincisi, Prof.Dr.Kerem Alkin'in katılımı ile "2012 Beklentileri" başlığı altında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek.

19.04.2012 16:20

SATSO Genç Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Ekonomi Sohbetleri" programının ikincisi, Prof. Dr. Kerem Alkin'in katılımı ile "2012 Beklentileri" başlığı altında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek.

25 Nisan

Çarşamba günü saat 13.30'da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "2012 Beklentileri" konulu konferansta Prof. Dr. Kerem Alkin 2012 yılı ekonomik değerlendirmeleri ve beklentileri ile ilgili katılımcılara bilgi verecek.

SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık, İlki ekonomist geçtiğimiz yıl Asaf Savaş Akat ile başlayan ve Kerem Alkin'in katılımı ile devam eden "Ekonomi Sohbetleri" programının Sakarya iş dünyasını ve kamuoyunu bilgilendirmek için belirli aralıklarla sürdürüleceğini ifade etti.

Ballık ayrıca, 2012 yılı dünya ve Türkiye ekonomisini doğru anlamak ve değerlendirmek amacıyla düzenledikleri konferansa tüm iş dünyasını, basın mensuplarını ve Sakaryalıları davet etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Kerem Alkin Satso'da 2012 Beklentilerini Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement