Salihli Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Salihli Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Salihli Meslek Yüksek Okulu\'nda Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu'nun 19.dönem mezuniyet töreni, kampus alanında gerçekleştirildi.

12.06.2013 17:34

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu'nun 19. dönem mezuniyet töreni, kampus alanında gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tepeci, Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M.Salih Yavuzer, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, akademik ve idari personel, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Salihli Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adnan Erdal yaptı. Erdal, bu yıl yaklaşık 750 öğrencinin mezun olacağını, 2013/2014 eğitim öğretim yılında 10 farklı programda yaklaşık 3 bin öğrenciye de eğitim verileceğini söyledi. Erdal ayrıca, Kredi Yurtlar Kurumu'nun 500 kişilik öğrenci yurdunun açılışı ile birlikte öğrencilerin barınma sorununun ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

Rektör Pakdemirli ise, CBÜ olarak geniş bir aile olduklarını belirterek, öğrencilerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini, üniversitenin ikinci büyük kampusunun Salihli'de olduğunu söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından okul başarı sıralamasında yer alan öğrencilere plaketleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement