Sapanca'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Sapanca'da Bayramlaşma Töreni

Sapanca\'da Bayramlaşma Töreni

Siyasi partilerin temsilcileri, bayramlaşma töreninde bir araya geldi

17.10.2013 13:08

AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi.

İlçe başkanlığında düzenlenen programa İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Bostancı, AK Parti ailesi olarak her bayram olduğu gibi bu bayramda da birlik ve beraberlik içinde sevinç yaşadıklarını söyledi.

Bostancı, bayramların birlikteliği ileri seviyeye çıkaran ve maneviyatın yükseldiği günler olduğuna işaret ederek, "Bu vesileyle burada bulunan ve partimize gönül vermiş herkesin bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

İlçe seçim bürosunda gerçekleştirilen törene MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, İlçe Başkanı Berat Taner, Belediye Başkan adayı Oya Arapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Sapanca İlçe Örgütünce düzenlenen bayramlaşma töreninde partiler bir araya geldi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, burada yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanmasında özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sapanca'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement