Sarıgöl CHP Danışma Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl CHP Danışma Kurulu Yapıldı

Sarıgöl CHP Danışma Kurulu Yapıldı

Sarıgöl Cumhuriyet Halk Partisi Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı parti lokalinde geniş bir katılımla yapıldı.

25.10.2013 13:20

Sarıgöl Cumhuriyet Halk Partisi Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı parti lokalinde geniş bir katılımla yapıldı.

Sarıgöl Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Lokali'nde düzenlenen danışma kurulu toplantısına Manisa CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Salihli İlçe CHP Başkanı Mazlum Nurlu, Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Yusuf Özkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı ile çok sayıda partili katıldı.

Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Yusuf Özkan yaptığı konuşmada, "Sarıgöl'de 2014 yerel seçimlerini kazanmak istiyoruz. İlçemizde son iki yıldır belediye başkanlığını CHP kazandı.Çok çalışmamız gerek."dedi.Danışma Kurulu toplantısında bir konuşma yapan Manisa CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, "2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri CHP olarak,yerel olarak çok önem arz etmektedir. Kendi oyunu yüzde 60 oranında arttıran tek partiyiz. Bunun nedeni demokrasiyi tam olarak yansıtmaktan kaynaklanmaktadır." dedi. Kaplan, Manisa ve çevresinde geçmiş dönemlerde CHP olarak aday bulmada güçlük çektiklerini hatırlattı, "Artık aday adayı bulma gibi bir durumumuz kalmadı. İl ve ilçelerden çok sayıda aday adayları partimize müracaat etmektedir. Bu sevindiricidir. 2014 yerel seçimleri aynı zamanda CHP'nin bir umut olduğunun göstergesi olacaktır." diye konuştu.

CHP Manisa'nın Akhisar, Sarıgöl, Alaşehir ilçelerinde aday belirlemesinde anketle, kamuoyu yoklaması ve ön seçimle gerçekleştirecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl CHP Danışma Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement