Sarıkamış Ziraat Odası'na Yeni İş Makinası Alındı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Ziraat Odası'na Yeni İş Makinası Alındı

Sarıkamış Ziraat Odası\'na Yeni İş Makinası Alındı

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı’na çevresel amaçlı tarımsal arazilerin korunması projesi kapsamında alınan kazıyıcı, yükleyici iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

05.07.2014 16:03

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı'na çevresel amaçlı tarımsal arazilerin korunması projesi kapsamında alınan kazıyıcı, yükleyici iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ziraat Odası Başkanılığı'na alınan çok amaçlı iş makinesi, ilçe de ve köy tüzel kişiliklerine sadece yakıt masrafı karşılığında kar almadan köylülere, çiftçilere hizmet edecek.

Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı önünde düzenlen törende konuşan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, sivil toplum kuruluşlarının son yıllarda önemli hamleler gerçekleştirdiklerini, toplumların gelişimine, ülke ekonomisine önemli katma değerler sağladıklarını belirtti.

Başkan Toksoy, "Sarıkamış Ziraat Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere ilçe merkezi ve köylerde çiftçilerimize her konuda yardım ve destek olduklarını gururla görüyoruz. Bu bağlamda başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Yeni çok amaçlı iş makinemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum "dedi.

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet Latif Maskan'da, Ziraat odalarının ülkenin her yanında çiftçilerin hizmetinde güzel çalışmalara imza attığını kaydetti.

Maskan, tür projelerin çok önemli olduğunu, çiftçilere, vatandaşlara büyük fayda sağladığını, makinenin Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı'na ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından iş makinesi önünde kurban kesip dua edildi.

Törene, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet Latif Maskan, İlçe Müftü Vekili Engin Kılıç, kurum amirleri, AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, İl genel meclisi üyesi Murat Karakurt,belediye meclis üyeleri,Kars ve Selim İlçesi Ziraat Odası temsilcileri, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Ziraat Odası'na Yeni İş Makinası Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement