Seferihisar'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Seferihisar'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

Seferihisar\'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı

izmir'in Seferihisar İlçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı.

05.12.2013 18:01

izmir'in Seferihisar İlçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı. Seferihisar halkının taleplerini değerlendiren İzmir ili Kamu Hastaneleri Birliği Güney Bölgesi Genel Sekreterliği tarafından hizmete açılan merkezde 4 ünite 2 diş hekimi ve 2 teknisyen bulunuyor.

Tam donanımlı olarak hizmete sunulan merkezin açılışını Güney Bölgesi Genel Sekreteri Behzat Özkan tarafından gerçekleştirildi. Açılışa vatandaşların yanısıra Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz,Güney Bölgesi Genel Sekreteri Behzat Özkan, Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zeki Yaşar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Nevin Koç, Nüfus Müdürü Sefer Yeşilöz, İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Kocaman, Ak Parti İlçe yönetimi, Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Ümit Cingöz, Necat Hepkon Devlet Hastanesi doktor ve personeli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zeki Yaşar Güney Bölgesi Genel Sekreteri Behzat Özkan'a ve Seferihisar Akparti İlçe Eski Başkanı şimdi de aday adayı olan Ümit Cingöz'e Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılması için verdikleri emekler için teşekkür etti. Açılışı yapan Güney Bölgesi Genel Sekreteri Behzat Özkan da yaptığı konuşmada "Ağız ve Diş Sağlığı sağlık sektöründe önemli bir koldur. Seferihisar halkı böyle bir merkezi bizden istedi. Bizde çalışmamızı yaptık. Bu merkezi Seferihisar ilçemize kazandırdık. Mutluyuz" dedi. Açılışın ardından vatandaşlarla sohbet eden İzmir ili Kamu Hastaneleri Birliği Güney Bölgesi Genel Sekreteri Behzat Özkan ihtiyaçları dinledi. Özellikle vatandaşlardan mamografi cihazı isteği gelmesi üzerine "Bu konuda bir çalışma yapalım, Seferihisar'ın bu ihtiyacını da gidermeye çalışalım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seferihisar'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement