Şehit Ailelerinden Kutlu'ya Anlamlı Plaket - Son Dakika
Yerel

Şehit Ailelerinden Kutlu'ya Anlamlı Plaket

Şehit Ailelerinden Kutlu\'ya Anlamlı Plaket

Çanakkale Ak Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu’ya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından plaket verildi.

05.03.2015 12:15

Çanakkale Ak Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu'ya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından plaket verildi.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı ve üyeleri tarafından düzenlenen yemekte buluştu. Dernek Başkanı Gülşah Uzun yaptığı konuşmada "Kurulduğumuz günden bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Çanakkale Ak Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Kutlu'ya bu plaketi takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Muzaffer Kutlu ise yaptığı teşekkür konuşmasında, Şehit ailelerinin sorunlarıyla ilgilendiklerini, bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceklerini dile getirerek, "Bu ödülü Çanakkale savaşlarının yüzüncü yılında almak ayrıca mutluluk verici. Bu vesile ile Şehitlerimizi saygı ve minnet duygularıyla anıyoruz" dedi. Yemekte dernek üyeleri ile sohbet eden Kutlu üyelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Ailelerinden Kutlu'ya Anlamlı Plaket - Son Dakika


Advertisement