Selendililerin Dayanışma Gecesinde 'Milletvekili' Arzusu - Son Dakika
Yerel

Selendililerin Dayanışma Gecesinde 'Milletvekili' Arzusu

Selendililerin Dayanışma Gecesinde \'Milletvekili\' Arzusu

Manisa ve çevresindeki Selendili vatandaşlar, Manisa’da düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

15.03.2015 13:30

Manisa ve çevresindeki Selendili vatandaşlar, Manisa'da düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Gecede, ilçenin 61 yıldır milletvekili çıkaramamasına dikkat çekildi.

Manisa Selendililer Derneği tarafından organize edilen dayanışma yemeği yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yemeğe, Manisa, İzmir, Turgutlu, Salihli, Kula ve Uşak Selendililer Derneği Başkanı ve yönetimi, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Selendi'nin Milletvekili aday adayları, oda yöneticileri ve iş adamları katıldı.

Yemekte en çok konuşulan konu ise Selendi ilçesinin 61 yıldır milletvekili çıkaramaması oldu. Selendi'den milletvekili çıkmasını isteyen katılımcılar, aday adaylara destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Manisa Selendililer Derneği Başkanı Özgür Ercan, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ercan, "Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin güçlü sesini ve dayanışmasını her yere duyurabilmenin hayalindeyiz. Bunun içindir ki geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz bu birlik ve beraberlik yemeğimiz dayanışmanın küçük bir adımı olacaktır. Söz konusu olan Selendi ise biz her zaman varız. Şimdi artık söz sırası bizde; artık biz mecliste temsil edilmek arzusundayız genel seçimler de Selendi'ye de kulak verilmesini istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendililerin Dayanışma Gecesinde 'Milletvekili' Arzusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement