Slovenya Büyükelçisi Jazbec'ten, Başkan Sekmen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Slovenya Büyükelçisi Jazbec'ten, Başkan Sekmen'e Ziyaret

Slovenya Büyükelçisi Jazbec\'ten, Başkan Sekmen\'e Ziyaret

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Doç. Dr. Milan Jazbec ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

26.05.2014 15:05

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Doç. Dr. Milan Jazbec ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Erzurum'a gelen Jazbec, siyasi müsteşar büyükelçi Tatjana Kovacic, ticari konsolos Andrej Fercet, Slovenya'nın Erzurum Fahri Konsolosu Memet Seyhan Muratoğlu ile yaptığı ziyarette Sekmen'e görevinde başarılar diledi.

Erzurum'un tarihi, turistik ve stratejik önemine dikkati çeken Jazbec, "Erzurum, Türkiye'nin her alanda çok önemli kentlerinden biridir. 2011'deki Kış Oyunları kapsamında yapılan yatırımlarla birlikte kent kıtalara adını duyurmuştur. Bir spor sever olarak şunu ifade edeyim ki, Erzurum'daki atlama kuleleri kalite bakımından Avrupa'nın en iyileri arasında yer almaktadır" dedi.

Başkan Sekmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kentin her alanda iyi bir konuma getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Sekmen, "Kış sporlarında yükselen bir ivme yakalayan kentimizdeki kayak merkezlerinin yüksek standartlara sahip olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Erzurum'u yeniden dizayn edeceğiz. Üretim ve istihdama yönelik fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı müteşebbislere arsa tahsisi gibi birçok kolaylıklar sağlayacağız. Erzurum, inşallah gelişim ve kalkınma odaklı yönetim anlayışımızla çok iyi bir konuma gelecek" diye konuştu. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Slovenya Büyükelçisi Jazbec'ten, Başkan Sekmen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement