Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, tekvandodaki başarılarından dolayı Belediye Başkanı Şahin'in ödüllendirdiği bir grup sporcu, kendilerine hediye edilen küçük altınları, Soma'ya gönderme kararı aldı.

17.05.2014 14:23

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tekvandoda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Şahin, belediyede düzenlenen törende, tekvandocuların genç yaşta önemli başarılara imza attığını ve bu başarıların kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Her branştaki desteklerinin süreceğini ifade eden Şahin, Milli Eğitim Bakanlığı Liseler Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın genç bayanlar kategorisi 42 kilo şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Sueda Onat, 49 kiloda Türkiye beşincisi olan Osmaneli 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Gül, Marmaris'te Ortaokullar Arası Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda birinci olan Edanur Koç ve dereceye giren Ayşenur Kezönü'ye, birer küçük altın ve çeşitli hediyeler verdi.

Şampiyon tekvandocu Onat ise kendilerine verilen küçük altınları, maden faciasında hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerin çocuklarının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Manisa'nın Soma ilçesine göndereceklerini söyledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement