SP'den, AKP'li Mehmet Ali Şahin'e Tepki - Son Dakika
Yerel

SP'den, AKP'li Mehmet Ali Şahin'e Tepki

SP\'den, AKP\'li Mehmet Ali Şahin\'e Tepki

Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in açıklamalarına teki gösterdi.

28.10.2015 11:27

SP'li Güneş: "Şahin'in açıklamaları büyük bir talihsizliktir"

Saadet Partisi Batman Milletvekili adayı İbrahim Güneş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in; "Eğer sandıktan 7 Haziran sonuçlarına benzer bir sonuç çıkarsa korkarım yeniden seçim konuşulmaya başlanacak" sözlerine sert tepki gösterdi.

Bu sözlerin seçmene aba altından sopa göstermek olduğunu ifade eden Saadet Partili Güneş; "Bugün Türkiye AK Parti'de birkaç kişinin dayattığı zoraki bir seçime gidiyor. 7 Haziran seçimlerinde seçmenin koalisyon tercihini elinin tersiyle iten hükümet milletin iradesine büyük bir saygısızlık yapmıştır. Bu yetmezmiş gibi ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşı 1 Kasım'da AK Parti'yi tek başına iktidar yapması konusunda tehdite varan açıklamaların yapılması büyük bir talihsizliktir" dedi. Saadet Partili Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: "Yakın geçmişi nedeniyle hafızalarda yer edinmiş Refah-Yol koalisyonu tek başına iktidar olan partilerden çok daha iyi bir performans sergilemiştir. Biz gelmezsek kaos olur, biz gelmezsek beyaz toroslar gelir, biz gelmezsek yeniden seçime gireriz" gibi sözler bu millete tehdittir, şantajdır; asla kabul edilemez. Halkımızın bu sözleri dikkate alarak tercihini buna göre kullanıp şantajcıları, tehditçileri hizmet ve icra makamı siyaset sahnesinden silmelerini istiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SP'den, AKP'li Mehmet Ali Şahin'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement