Türkiye'de Tek Alternatif Parti BBP'dir - Son Dakika
Yerel

Türkiye'de Tek Alternatif Parti BBP'dir

Türkiye\'de Tek Alternatif Parti BBP\'dir

Diyarbakır'ın Büyükşehir Belediyesine Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı adayı olan Mehmet Dadak açıklamalarda bulundu.

22.03.2014 16:51

Diyarbakır'ın Büyükşehir Belediyesine Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı adayı olan Mehmet Dadak, Muhsin Yazıcıoğlu'nun karanlık güçler tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Açıklamasında partisinin Türkiye'de büyük bir misyon olduğunu ve kuruluşundan bu yana tamamen milletin ve halkının yanında yer aldığını belirten Dadak, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olduğunu ve onun ışığında yürüyerek halka hizmet edeceklerini ifade etti. Dadak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Birlik Partisi Türkiye'de büyük bir misyondur. Kuruluşundan buyana tamamen milletin ve halkının yanında yer almıştır. Merhum rahmetli büyüğümüz Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye'de satın alınamayan karanlık güçlerin, pazarlık etmeyen mason lobilerinde tek siyasi liderdi. Halkı tarafından sevilen sayılan bir dürüst değerdi. Ömrünü ilahi kelimeyitullah davasına adamış dünya mazlum ve Müslümanların yanında yer alan bu uğurda mücadele etmiş ve canını, malını, hatta siyasi kariyerini hiçe sayıp hak ve haklının yanında olmuştur Hep adil davranmıştır hiç kimseyi kırmamıştır kalleşçe bir suikaste uğramıştır. Bizde onun dava arkadaşları olarak bu çizgide milletimize hizmet ve hakka hizmetçiliği şiyar edinmişiz. Yerel yönetimlere talip olan biz Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin layık olduğu hizmetlerle buluşturma noktasında elimizden geleni yapmış ve yapacağız. Büyük Birlik Partisi'ne gönül vermiş siyasetçilerin en büyük projesi ve vaadi bizim olduğumuz yerde hiçbir haksızlık ve yolsuzluğun yaşanmayacağını vaad ediyoruz. Bu güne kadar Büyük Birlik Partisini takip eden insanların görevi ve şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun insan hakları ve özgürlüklerinin tamamen açılması içinki başörtüsü sorunu ilkokuldan, üniversiteye ve kamusal alan olmalı kaydı her yerde Büyük Birlik Partisi halkın yanında yolsuzlukların karşısında dik duran bir partimizdir. Bu seçimlerin ülkemize ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını huzur ve güven içinde geçmesini temenni ederim. Türkiye'de tek alternatif parti Büyük Birlik Partisidir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Türkiye'de Tek Alternatif Parti BBP'dir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement