Türkiye'nin En İyi Halı Saha Takımından Büyükşehir'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin En İyi Halı Saha Takımından Büyükşehir'e Teşekkür

Türkiye\'nin En İyi Halı Saha Takımından Büyükşehir\'e Teşekkür

Antalya’da yapılan İddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finalleri’nde Türkiye birincisi olan Antalya temsilcisi Galacticos takımı, Büyükşehir Belediyesi’ni katkılarından dolayı teşekkür etti.

17.01.2014 13:23

Antalya'da yapılan İddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finalleri'nde Türkiye birincisi olan Antalya temsilcisi Galacticos takımı, Büyükşehir Belediyesi'ni katkılarından dolayı teşekkür etti. Galacticos takımı Başkan Mustafa Akaydın, için yapılan formayı Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal'a teslim etti.

İddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finalleri'nde Türkiye'nin en iyi halı saha takımı olan Antalya temsilcisi Galacticos takımı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal'ı ziyaret etti. Cemal Öcal, böyle önemli bir turnuvada Antalya takımının şampiyon olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Galacticos takımını tebrik etti. Öcal, "Takımınızı tebrik ediyorum. Yurt dışında yapılacak şampiyonada Türkiye'yi bir Antalya takımının temsil etmesinden gurur duyacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen katkıya koymaya hazırız" dedi.

TÜRKİYE'Yİ YURT DIŞINDA TEMSİL EDECEK

Turnuvanın Antalya Temsilcisi Murat Narman, yıl boyunca 12 ilde amatör halı saha oyuncularından oluşan şampiyonanın çekişmeli geçtiğini söyleyerek, "Antalya'da yapılan finallerde Galacticos takımı şampiyon oldu. Türkiye şampiyonu olan Antalya temsilcimiz 2014'te İsrail'de 41 ülkenin katılımıyla düzenlenecek Avrupa Halı Saha Şampiyonasında da Türkiye adına mücadele etme hakkı kazandı. Büyükşehir Belediyesi'nin finallerde verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Galacticos takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın adına taşıyan formayı Cemal Öcal'a teslim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin En İyi Halı Saha Takımından Büyükşehir'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement