Vali Aydın Pervari İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Aydın Pervari İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Pervari İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu.

29.12.2012 13:26

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu.

Helikopterle ilçeye giden Vali Aydın'a hükümet konağında Kaymakam Duran Eryılmaz tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında brifing verildi. Vali Aydın ilçede yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek yaşanan sorunların çözümü konusunda gereken desteği vereceğini söyledi. Daha sonra Kültür Merkezi'nde ilk ve ortaöğretim okullarının okul müdürleri ile bir toplantıya katılan Vali Aydın, 'Siirt Okuyor' kampanyası hakkında bilgi verdi. Okul müdürlerinden okullarında kampanya kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Aydın kampanyaya ağırlık verilmesini istedi.

Yıl sonuna kadar il genelinde 2 milyon kitabın okunmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Vali Aydın, "Her öğrencimizin yıl sonuna kadar ortalama 24 kitap okumasını istiyoruz. Bunu sağlarsak kampanyamız amacına ulaşır. Ancak bunu yaparken de öğrencilerin okudukları kitapları anlamaları esastır" dedi.

Esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet eden ve çay içen Vali Aydın, bir çay ocağında vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Aydın'ın ilçedeki temasları ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığını ziyareti ile devam etti. Buralarda yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aydın, Mehmetçiklerle birlikte kitap okudu. Vali Aydın'a ziyaretinde, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri eşlik etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Aydın Pervari İlçesinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement