Veloturk Gran Fondo Çeşme By Carraro'da Birinciler Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Veloturk Gran Fondo Çeşme By Carraro'da Birinciler Belli Oldu

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde 6’ncısı düzenlenen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro, bu yıl 5-6 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro da 13 ülkeden bin 159 bisiklet tutkunu mücadele etti. Pedallar, Veloturk ile çocukların bisiklet hayalleri için döndü.

07.11.2022 12:35  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde 6'ncısı düzenlenen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro, bu yıl 5- 6 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro da 13 ülkeden bin 159 bisiklet tutkunu mücadele etti. Pedallar, Veloturk ile çocukların bisiklet hayalleri için döndü.

Argeus Travel ve Events tarafından Veloturk iş birliği ve Carraro'nun isim sponsorluğunda Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliği ve destekleriyle gerçekleştirilen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022'de iki parkurun da birincileri belli oldu.

"EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLULUK DUYDUK"

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yarışın bu yıl Gran Fondo World Tour takvimine de alınmasıyla beraber ilginin de büyük olduğunu belirterek, "Türkiye'nin dört bir yanından ve dünyanın pek çok yerinden bisikletçiler, Çeşme'ye bu anlamlı yarış için akın etti. 13 ülkeden 1.159 bisikletçi Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro'ya katıldı. Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

13 ÜLKEDEN BİN 159 BİSİKLETÇİ PEDAL BASTI

Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022'de 13 ülkeden 1.159 bisikletçi parkura çıktı. Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen 110 km'lik Carraro Parkuru ve 63 km'lik Toyota HYBRID Parkuru'nda erkekler ve kadınlarda birinciler şöyle sıralandı:

Çeşme şehir merkezinden başlayarak, Çeşme'nin büyüleyici manzarasıyla devam eden 110 kilometrelik Carraro Parkuru'nu erkeklerde Gökhan Uzuntaş 3 saat 8 dakika ile birinci tamamlarken, Özge Uzun ise 3 saat 21 dakika ile kadınlar birincisi oldu.

UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen TOYOTA Hybrid Parkuru'nda ise erkeklerde Ediz Ateş, 1 saat 45 dakika ile ipi göğüsledi. Toplamda 683 metre tırmanışa sahip olan parkurun kadınlar kategorisinde birincisi 1 saat 58 dakika ile Meltem Kılıç oldu.

Veloturk Gran Fondo Çeşme By Carraro\'da Birinciler Belli Oldu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Veloturk Gran Fondo Çeşme By Carraro'da Birinciler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement