Yakan Çifti, Yeni Zafer Peşinde - Son Dakika
Yerel

Yakan Çifti, Yeni Zafer Peşinde

Yakan Çifti, Yeni Zafer Peşinde

İstanbu’da 19-22 Mart tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonası’nda Kocaeli Büyükşehirli Yakan çifti yine iddialı hazırlanıyor.

16.03.2015 15:11

İstanbu'da 19- 22 Mart tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehirli Yakan çifti yine iddialı hazırlanıyor.

50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası, 19-22 Mart tarihlerinde İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Haziran ayında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları için seçme niteliği de taşıyan organizasyonda katılım rekoru kırılması bekleniyor.

50 ülkeden bini aşkın sporcunun mücadele etmesi beklenen Avrupa Karate Şampiyonası'nda kategorilerinde ilk altı sırayı alan sporcular, Avrupa Oyunları'nda mücadele etme hakkı kazanacak. Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü karatecilerinden komitede Tuba Yenen Yakan, kata da ise Mehmet Yakan'da katılacak. Birçok Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan başarılı milli karatecilerin, bu şampiyonada da kürsüye çıkması bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakan Çifti, Yeni Zafer Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement