Yenimahalle'de Volkan Konak Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Volkan Konak Rüzgarı

Yenimahalle\'de Volkan Konak Rüzgarı

Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi ve Neşet Ertaş Parkı'nın açılışı Volkan Konak konseri ile taçlandırıldı.

21.05.2012 13:33

Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi ve Neşet Ertaş Parkı'nın açılışı Volkan Konak konseri ile taçlandırıldı. Demetevler Kerkük Caddesi'nde gerçekleşen konsere Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras, CHP Parti Meclis Üyesi Deniz Pınar Atılgan, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda Yenimahalleli vatandaş katıldı.

BAYRAMLARA SAHİP ÇIKALIM

Konser öncesinde konuşma yapan Yaşar Bayramlarımız ulusal birliğimizin teminatıdır diyerek, " Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Cumhuriyet uğruna verilen mücadeleleri gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin kutsal görevidir" diye konuştu.

BİNLERCE YENİMAHALLELİ

Konser alanını saatler öncesinden hınca hınç dolduran on binlerce Yenimahalleli, Yenimahalle Belediyesine bağlı TUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun sergilediği Karadeniz yöresine ait halkoyunu ile coştu. Ardından Volkan Konak Yenimahallelilerin yoğun tezahüratları altında sahne aldı. Sanatçının söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Yenimahalleliler, söylenen İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı'na ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik ettiler. Birbirinden güzel şarkıları ile Yenimahallelileri coşturan kuzeyin oğlu okuduğu Nazım Hikmet'in Şehitler adlı şiiriyle duygusal anlar yaşattı. Konser havai fişek ve 10.Yıl Marşı ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Volkan Konak Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement