MHP Osmaneli'de Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

MHP Osmaneli'de Seçim Bürosu Açtı

MHP Osmaneli\'de Seçim Bürosu Açtı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, MHP İlçe Teşkilatı tarafından, seçim irtibat bürosu açıldı.

07.02.2014 17:25  Güncelleme: 17:32

Osmaneli ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından, seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ülkemizin zor şartlar altında olduğunu, yapılan zamlar sebebiyle ekonominin perişan hale geldiğini savundu.

"11 yıldır çıraklık, kalfalık, ustalık derken yola çıkanların, bugün ne hale geldiğini görüyorsunuz" diyen Şeker, "Törenle icra dairesi açılıyor. Şu an Türkiye'de 20 milyon kişi icralık durumda. Dış borç büyümüş, iç borç büyümüş. Türkiye'de son 6 ayda yüzde 30 enflasyon olmuş" ifadelerini kullandı.

MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek ise belediyenin kuruluşundan bu yana görev yapan ve kente hizmet eden tüm belediye başkanlarını hayırla yad ettiğini dile getirerek, "Osmaneli Belediye Başkanı adayı olarak çıkmış olduğum bu yolda, ilçemizi yaşanılabilir bir Osmaneli haline getirmek hedefimizdir" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından, Şeker, törene katılan tüm partililerle birlikte, Andımız'ı okuyarak, dualar eşliğinde seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleşti.

Bin 500 kişilik pilav, ayran ikramının yapıldığı programa, CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Hayati Zat ve CHP İlçe Örgütü de katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Osmaneli'de Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement