Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Türel: "Mevcut Büyükşehir Belediyesi yönetimi Antalyalıları kandırdı ve Antalya'yı beş yılda 15 yıl geriye götürdü"

17.02.2014 12:10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, mevcut Büyükşehir Belediye yönetiminin Antalyalıları kandırdığını ve Antalya'yı beş yılda 15 yıl geriye götürdüğünü iddia etti.

Türel, Döşemealtında ilçesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 2009 yılındaki seçim vaatlerinde bedava elektrik ve ucuz su iş vaatlerinde bulunduğunu aktararak, "Suya defalarca zam yaptı. '100 bin kişiye iş' dedi, sonra 'Bir sıfır fazla atmışlar' diyerek hem halkımızı kandırdı hem de vatandaşımızla dalga geçti" dedi.

Türel, raylı sistemde muhasebe rakamlarıyla Antalya'nın kazançlarının vatandaştan gizlendiğini savunarak,  yalan yanlış bilgi verenlerin hizmetten anlamadığını söyledi.

Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu ifade eden Türel, 30 Mart'ta Antalyalıların kendilerini kandıranlara en güzel cevabı sandıkta vereceğini ifade etti.

Türel, kendisinin belediye başkanlığını sonrası Antalya'ya çivi bile çakılmadığını öne sürerek, "Antalya'yı nerede bıraktıysam hala orada. Mevcut Büyükşehir Belediyesi yönetimi Antalyalıları kandırdı ve Antalya'yı beş yılda 15 yıl geriye götürdü" diye konuştu

Döşemealtı Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nurettin Tursun ise modern bir kent inşa ettiklerini ancak 30 Mart sonrası köylerinde belediyelere bağlanmasıyla birlikte hizmeti köylerde de sürdüreceklerini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement