Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, “Kastamonu’da hayali zor hizmetlere imza attık, dönüşümü, değişimi sağladık” dedi.

02.03.2014 19:38

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, "Kastamonu'da hayali zor hizmetlere imza attık, dönüşümü, değişimi sağladık" dedi.

Gülşen, partisinin Abana ilçesinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 12 yıldır milletten aldıkları yetkiyle, milletin desteği ve hayır duasıyla hizmet ürettiklerini söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'nun önemli yatırımlar kazandığını ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:

"Hem Türkiye'de hem de Kastamonu'da hayali zor hizmetlere imza attık. Bunun için Allah'a hamd ediyoruz. Kastamonu'ya son 12 yılda eski parayla 4 katrilyon lira tutarında hizmet ve yatırım getirdik. Kastamonu'da çok büyük bir dönüşümü, değişimi sağladık. Duble yollar yaptık, havalimanımızı açtık. Ulaşımı kolaylaştırmak için Ilgaz Tüneli'ni açıyoruz. İnşallah duble yol olarak İnebolu Limanı'na kadar indireceğiz. Türkiye büyüdükçe Kastamonu da büyüyor, Abana da büyüyor. Son 5 yılda Abana'ya yapılan devlet yatırımlarının toplamı 17,5 trilyon tutarında. Hayırlı, uğurlu olsun."

Gülşen, yaklaşan yerel seçimlerin önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Biz halkın terazisine 12 yıldır inanıyor, güveniyoruz. Bugüne kadar AK Parti hükümetleri gelene kadar IMF kapılarında dilenci durumunda olan bu devlet, bugün kendi milletine büyük hizmetler yapabilme durumuna geldi. Faizleri düşürdük ve büyük işler yapıyoruz. Son olarak gezi olaylarını yaşadık hep beraber. Bir ağacı bahane ettik ama sonuçta üçüncü köprüye, havaalanına yani ülkeyi bir kere daha ileriye götürecek hizmetlere karşı çıkıldı. O gün gördük bugün de görüyoruz ki bu millet şantaja boyun eğmez, montaja itibar etmez. Çok önemli bir seçimin daha arefesindeyiz. Yazar kasaların fırlatıldığı 2002 seçimlerinden öncesine mi döneceğiz yoksa Göktürk uydularını uzaya fırlattığımız ihtişamlı günlere devam mı edeceğiz. Bunun seçimini yapacağız."

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik de güzel bir seçim dönemi geçirdiklerine dikkati çekerek, şunları dile getirdi:

"Bizler gece gündüz demeden, saat ayrımı yapmadan millete hizmet yolunda ilçe ilçe, köy köy geziyoruz ve derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Türkiye'de neler oluyor, neler bitiyor bunları siz zaten görüyorsunuz ama gerçekten bizi üzen şeyler de olmuyor değil. Son 12 yıldır Türkiye'nin nereden nereye geldiğini iyi biliyorsunuz. Bunu her seçimde AK Parti'ye desteğinizi artırarak gösterdiniz. Muhalefet ve muhalefete destek olan bazı kesimler Türkiye'de karmaşa ortamı yaratarak bunlardan nemalanma suretiyle seçimlerde milletin düşüncesini değiştirmeye çalıştılar veya çalışıyorlar. Kasetlerle, uydurma işlerle milletin tercihini değiştireceklerini zannediyorlar. Bizim milletimiz bu tür oyunları rahatlıkla bozabilecek bilgiye, donanıma sahiptir. İnşallah 4 hafta sonra Pazar günü AK Parti'nin zaferi gerçekleşecek. İnşallah Türkiye'de belediyelerimize daha yeni belediyeler ekleyeceğiz. Bütün bu amaçlanan şeyleri, bütün oyunları bozacağız. Çalışan insanlara destek olursak Abanasıyla Kastamonu'suyla tüm illerimizde Türkiye'nin 2023 hedeflerini hep birlikte gerçekleştireceğiz."

Abana Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Rıdvan Oyar ise son 5 yılda Abana'da önemli yatırımlara imza attıklarını anımsatarak, ilçeleri için önem taşıyan projeleri hayata geçirmek için halktan bir kez daha destek istediklerini kaydetti.

Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarının tanıtıldığı programa çok sayıda vatandaş katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement