Yerköy SYDV Personeli Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yerköy SYDV Personeli Yaşlıları Ziyaret Etti

Yerköy SYDV Personeli Yaşlıları Ziyaret Etti

Yerköy Kaymakamlığı SYDV personeli 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, hastanede yatan yaşlıları ziyaret etti.

22.03.2013 15:36  Güncelleme: 15:40

Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, yaşlıları evlerinde, hastanede yatan yaşlıları da hastanede ziyaret etti.

Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Yerköy Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve çeşitli mahallerde bulunan yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Yerköy Kaymakam Bayram Gale, herkes için değişik önem ve ifade eden yaşlılık, insan hayatının çok özel dönemlerinden biri olduğunu belirterek, "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza göstereceğimiz itibar bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır" dedi.

Kaymakam Gale, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle görevlendirdikleri personelin ilçede bulunan yaşlıları ziyaret ettiğini, hastanede yatan yaşıları da yine hastanede ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy SYDV Personeli Yaşlıları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement