Yuva Çocuklarına Piknik - Son Dakika
Yerel

Yuva Çocuklarına Piknik

Yuva Çocuklarına Piknik

Malatya’da yuva çocuklarına piknik düzenlendi.

24.04.2014 16:10

Malatya'da yuva çocuklarına piknik düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları'nın organizesi ile, Battalgazi İlçesi'ndeki Ziraat Meslek Lisesi bahçesinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklara piknikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlandı.

Programa katılan Sosyal Hizmetler Müdürü Oktay Taş, yaptığı açıklamada,"Bu tatil gününde çocuklarımıza farklı bir ortamda ağırladıkları için AK Parti Kadın Kolları'na teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın zaman zaman farklı ortamlarda sosyal etkinlikler yapmaları, çocuklarımızın psiko sosyal gelişimi açısından önemlidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dün kutladık. Bugün de çocuklara okullar tatil. Daha önceden MİAD sevgi Evleri'nde kalan çocuklara bir sözümüz vardı. Ayrıca, 30 mart seçiminde oldukça yorulduk. Çocuklarla bir araya gelelim dedik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da zaten çocuklara armağan edilmiş. Bu nedenle en fazla onların eğlenmeye ve güzel vakit geçirmeye ihtiyaçları var" şeklinde konuştu.

Akkurt, "Devletimiz Sosyal Hizmetler bünyesinde kalan çocukların her türlü ihtiyacını gideriyor. Onların sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var dendi bize. Biz de bu çerçevede elimizden geldiğince yüreğimizdeki sevgiyi paylaşmaya çalışıyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yuva Çocuklarına Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement