Zabıta, Ramazan'da Denetimlerini Artırdı - Son Dakika
Yerel

Zabıta, Ramazan'da Denetimlerini Artırdı

Zabıta, Ramazan\'da Denetimlerini Artırdı

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, zabıta ekiplerinin ilçede gıda maddesi satan ve üreten iş yerlerine yönelik denetimlerin sıklaştırdığını söyledi.

30.07.2012 18:23

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, zabıta ekiplerinin ilçede gıda maddesi satan ve üreten iş yerlerine yönelik denetimlerin sıklaştırdığını söyledi.

Başkan Öngel, belediye olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm iş yerlerinin periyodik aralıklar ile denetlendiğini ve özellikle gıda sektöründe perakendeci olarak çalışanların da hem ilgili mesleki oda yetkililerince, hem de belediye olarak sürekli denetlendiğini belirtti.

Öngel, denetim çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Belediyemiz Zabıta

Müdürlüğü ekiplerince gerek Ramazan ayı öncesi gerekse Ramazan ayı süresince bu mübarek ayın bereketine gölge düşürmek ve istismar etmek isteyenlere fırsat vermemek adına, çok yönlü ve çok amaçlı denetimlerimiz sıklaştırılmış olup tüm hızı ile devam etmektedir. İş yerleri için belirlenen alan dışında, açıkta, araç arkasında, dükkan önünde tatlı, pasta, ekmek gibi satışlar kesinlikle yasaktır. Çok yönlü ve sürekli olarak yapılan denetimlerimizde özellikle etiket bulundurma zorunluluğu ve son kullanma tarihleri, hijyen, fırınlar için ekmek gramajı konularında titiz bir çalışma yürütmekteyiz. Esnaflarımız da bu durumdan son derece memnun olmaktadır. Zabıtalarımız tarafından gıda maddesi üreten ve satan işyerlerine yönelik denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta, Ramazan'da Denetimlerini Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement