15 yaşındaki kızı taciz eden adam polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yaptı - Son Dakika
3. Sayfa

15 yaşındaki kızı taciz eden adam polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yaptı

Kocaeli'de meydana gelen olayda, arkadaşları ile yolda yürüyen 15 yaşındaki Z.R., Ebubekir Ö., tarafından taciz edildi. Çevredeki bir vatandaş adamı yakalayıp polislere teslim etti. Polisleri gören tacizci adam sağır ve dilsiz numarası yaparak olaydan kurtulmaya çalıştı. Ebubekir Ö.'nün tacizden sabıkalı olduğu öğrenildi.

07.10.2020 10:42  Güncelleme: 12:38

Kocaeli'nin Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi Cumhuriyet Meydanı'nda dün yaşanan olayda, arkadaşları ile birlikte yürüyen Z.R., arkasından yaklaşan Ebubekir Ö.'nün tacizine maruz kaldı. 15 yaşındaki kızı elle taciz eden Ebubekir Ö., daha sonra olay yerinden kaçmak istedi.

Bu sırada olay yerinde olan ve durumu fark eden bir vatandaş,Ebubekir Ö.'yü yakaladı. Ebubekir Ö. daha sonra devriye görevinde bulunan polis ekibine teslim edildi. Polisleri gören tacizci adam sağır ve dilsiz numarası yapmaya çalıştı.

DİLİ ÇÖZÜLÜNCE PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Numarasını fazla sürdüremeyen Ebubekir Ö.'nün, daha sonra yaptığından pişman olduğu ve her şeyin bir anda geliştiğini söylediği öğrenildi.

AYNI SUÇTAN SABIKASI VAR

Ebubekir Ö.'nün, daha önce aynı suçtan sabıkası olduğu ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü belirtildi. Ebubekir Ö. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

15 yaşındaki kızı taciz eden adam polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 15 yaşındaki kızı taciz eden adam polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement