
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 7 katlı apartmanın çatı katından beton zemine düşen şahıs, feci şekilde can verdi.
BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE ÇAKILDI
Olay, bu gece saat 04:00 sıralarında Dörtyol Kavşağı çevresinde bulunan 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Denizli'de yaşayan evli ve 1 çocuk babası 34 yaşındaki Turgay Munduz apartmanın 7. katından beton zemine düştü. Büyük bir gürültüyle yere çakılan Munduz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

2 GENÇ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
Apartman sakinlerinin durumu 155'e bildirmesiyle olay yerine giden polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Karşı apartmandan adamın atlama anını gördüğünü söyleyen 2 genç, karakola götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında Munduz'un cesedi Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2015'TE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ
Öte yandan, Turgay Munduz'un polis kayıtlarına göre; 2015'te intihara teşebbüs ettiği daha önce ise hırsızlık ve yaralama gibi çeşitli suçlardan yargılandığı bilgisine ulaşıldı. Polis, şüpheli şahsın apartmana hırsızlık ya da intihar etme amacıyla girdiği şüphesi üzerinde duruyor.
Son Dakika › 3.Sayfa › 7. Kattan Beton Zemine Çakılan Şahıs Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.